Upoznajte naš tim

Naši djelatnici su doktorice dentalne medicine, dentalne asistentice, dentalni tehničari i administrativni djelatnici koji svojim znanjem i timskim radom omogućuju kompletan i individualan pristup svakom pacijentu. Ovdje ih možete bolje upoznati:

Iskustva naših pacijenata

"Jako ljubazno osoblje"

"Jako ljubazno osoblje"

Cijeli tim ordinacije Petrović je i više nego ljubazan. Stručno, strpljivo i uslužno osoblje su razlog zbog kojeg se vraćam svakog puta. Dr. Valentina i dr. Mihaela su stvarno predane svom radu te preporučam svakome.
Jelena R. (22), Sesvete
"Vrhunski tim"

"Vrhunski tim"

Ordinacija u kojoj radi vrhunski tim profesionalaca. Stekli su moje puno povjerenje svojim pristupom pacijentu, kao da sam im najvažniji. Situacije u kojima bi netko drugi vec digao ruke ovdje ne postoje, znam da će dr. Valentina napraviti sve što je moguće da izliječi i spasi zub. Uz to ima i divan pristup djeci s jako puno strpljenja i nježnosti, a ako pitate moju kći, za nju je ona najbolja zubarica na svijetu i ja se kao roditelj slažem.
Daniel R. (38), Zagreb
"Profesionalci"

"Profesionalci"

Visok stupanj profesionalnosti i stručnosti. Posebno istaknuta briga za svakog pacijenta, moderno uređene ordinacije, ljubazno osoblje.
Zoran P. (55), Sesvete

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

ordinacijasesvete@gmail.com
Nazovite nas