OBITELJSKA STOMATOLOGIJA

Održavanje zdravlja zubi i usne šupljine postiže se pravilnim četkanjem i redovnim kontrolama svakih 6 mjeseci. Kako biste bili sigurni da je cijela Vaša obitelj zbrinuta, potrebno je imati stomatologa kojemu vjerujete Vi i svi Vaši bližnji, posebno oni najmlađi.

Zašto su potrebni pregledi usne šupljine?
Karijes i parodontne bolesti, najčešće bolesti usne šupljine, mogu se prevenirati redovitim posjetama stomatologu. Naš tim veliku važnost daje pravilnoj oralnoj higijeni i trudimo se svakog pacijenta naučiti što i kako koristiti kako bi im zubi bili zdravi. Na redovnim kontrolama potrebno je pregledati sve zube i strukture, profesionalno očistiti zubne naslage i kamenac te profilaktički očetkati zube, a kod malih pacijenata nanijeti preparate za očuvanje zubi.

Kada je potrebno dijete prvi put dovesti kod stomatologa?
Preporuča se da dijete na stomatološki pregled dođe već nakon nicanja prvih mliječnih zubi. Ranim dolascima dijete se uči važnosti redovitih posjeta stomatologu, ali i pravilnom četkanju zubi i održavanju oralne higijene, te se postepeno bez straha navikava na okruženje stomatološke ordinacije.

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

ordinacijasesvete@gmail.com
Nazovite nas