Dentalna tehničarka

tehničarka

Rođena je 1997. godine u Virovitici. Nakon završene jezične gimnazije u Virovitici upisuje prekvalifikaciju za dentalnog tehničara u Zagrebu. Pripravnički staž odrađuje u poliklinici koja se bavi ortodoncijom te u istom nastavlja raditi i postaje voditeljica. Volontirala u zubotehničkom laboratoriju kao bi stekla nova znanja i vještine.

dent. teh.

Katarina Klindić rođena je 1987. godine u Zagrebu. Završila je Zdrastveno učilište u Zagrebu 2006. godine smjer dentalni tehničar. Nakon završetka srednje škole radila je u nekim od vodećih dentalnih laboratorija. Od 2022. godine stalni je član našeg tima. Kontinuirano se usavršava na raznim tečajevima i kongresima, neprestano unapređujući svoje znanje i vještine u izradi protetskih radova. Specijalizirana je za visokoestetske radove kao što su krunice, ljuskice i smile design.

dent. teh.

Ružica Mikulić rođena je 1960. godine u Brčkom. Završila je Zdravstveno učilište u Rijeci, smjer zubni tehničar. Nakon završetka srednje škole radi u Poreču kao zubni asistent u ordinaciji dentalne medicine, nakon čega se vraća u Brčko i radi također kao zubni asistent. Zatim dobiva radno mjesto zubnog tehničara u Domu zdravlja u Brčkom. Zbog posljedica rata dolazi u Zagreb i 1996. otvara samostalni laboratorij koji djeluje još i danas.

dent. teh.

Sarah Poslončec dentalna je tehničarka s 15 godina iskustva u struci. Znanje i iskustvo stjecala je u nekim od najboljih hrvatskih dentalnih laboratorija, a našem timu pridružila se 2021. godine. Specijalizirana je za rad na CAD/CAM tehnologijama i implantološkim sustavima te se u navedenim disciplinama kontinuirano usavršava seminarima, stručnim radionicama, literaturom i tečajevima, a posebice svakodnevim iskustvom u praksi.

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

ordinacijasesvete@gmail.com
Nazovite nas