The Team

tehničarka

Rođena je 1997. godine u Virovitici. Nakon završene jezične gimnazije u Virovitici upisuje prekvalifikaciju za dentalnog tehničara u Zagrebu. Pripravnički staž odrađuje u poliklinici koja se bavi ortodoncijom te u istom nastavlja raditi i postaje voditeljica. Volontirala u zubotehničkom laboratoriju kao bi stekla nova znanja i vještine.

asistentica

Rođena je 28.07.1998. Završava osnovnu školu i upisuje za trgovca, nakon trgovca upisuje školu za komercijalista gdje završava svoje školovanje. Voljeno zanimanje privuklo ju je da upiše za dentalnog asistenta. Zaposlila se u poliklinici Apolonija, te nakon stečenog rada i iskustva stigla je kod nas. Radišna je i puna pozitivnih misli i riječi.

asistentica

Ivana Briješki rođena je 1987. godine u Topuskom. Završila je srednju školu smjer Fizioterapeutski tehničar. Dugogodišnje iskustvo u poslovima dentalnog asistenta, članica je Hrvatske komore dentalne medicine.

asistentica

Branka Barišić rođena je 1997. godine. Završila je prekvalifikaciju za dentalnog asistenta 2020. godine na učilištu Medical. Radno iskustvo stekla je u poznatim poliklinikama.

DMD

Marijana Matijević rođena je 1990. godine u Zagrebu. Nakon završene opće gimnazije u Ivanić gradu upisuje Studij stomatologije pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci 2008. godine, te diplomira 2013. godine. Njeno područje rada je protetika i implantoprotetika. 2021. godine upisuje magisterij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu smjer Dentalna implantologija.

DMD

Lucija Patrun rođena je 1995. godine u Zagrebu. Nakon završetka opće gimnazije i osnovne glazbene škole, upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Tijekom studija volontirala je na Zavodu za dječju i preventivnu stomatologiju, te je asistirala u privatnoj ordinaciji u Zagrebu.

mag. ing. agr.

Josipa Mikulić Pilko rođena 1994. godine u Zagrebu. Godine 2013. završava Križanićevu XVI. jezičnu gimnaziju u Zagrebu. Iste godine upisuje studij Hortikulture na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Studij završava 2019. godine gdje stječe akademski naziv magistrice inžinjerke agronomije.

Radila je u ordinaciji od samih početaka gdje je sve do sada pratila rast i razvoj obiteljskog posla. Sada je preuzela administrativni dio vođenja ordinacije dentalne medicine i zubotehničkog laboratorija.

dent. teh.

Katarina Klindić rođena je 1987. godine u Zagrebu. Završila je Zdrastveno učilište u Zagrebu 2006. godine smjer dentalni tehničar. Nakon završetka srednje škole radila je u nekim od vodećih dentalnih laboratorija. Od 2022. godine stalni je član našeg tima. Kontinuirano se usavršava na raznim tečajevima i kongresima, neprestano unapređujući svoje znanje i vještine u izradi protetskih radova. Specijalizirana je za visokoestetske radove kao što su krunice, ljuskice i smile design.

dent. teh.

Ružica Mikulić rođena je 1960. godine u Brčkom. Završila je Zdravstveno učilište u Rijeci, smjer zubni tehničar. Nakon završetka srednje škole radi u Poreču kao zubni asistent u ordinaciji dentalne medicine, nakon čega se vraća u Brčko i radi također kao zubni asistent. Zatim dobiva radno mjesto zubnog tehničara u Domu zdravlja u Brčkom. Zbog posljedica rata dolazi u Zagreb i 1996. otvara samostalni laboratorij koji djeluje još i danas.

dent. teh.

Sarah Poslončec dentalna je tehničarka s 15 godina iskustva u struci. Znanje i iskustvo stjecala je u nekim od najboljih hrvatskih dentalnih laboratorija, a našem timu pridružila se 2021. godine. Specijalizirana je za rad na CAD/CAM tehnologijama i implantološkim sustavima te se u navedenim disciplinama kontinuirano usavršava seminarima, stručnim radionicama, literaturom i tečajevima, a posebice svakodnevim iskustvom u praksi.

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

ordinacijasesvete@gmail.com
Nazovite nas