The Team

mag. ing. agr.

Josipa Mikulić Pilko rođena je 29. listopada 1994. godine u Zagrebu. Godine 2013. završava Križanićevu XVI. jezičnu gimnaziju u Zagrebu. Iste godine upisuje studij Hortikulture na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Studij završava 2019. godine gdje stječe akademski naziv magistrice inžinjerke agronomije.

Radila je u ordinaciji od samih početaka gdje je sve do sada pratila rast i razvoj obiteljskog posla. Sada je preuzela administrativni dio vođenja ordinacije dentalne medicine i zubotehničkog laboratorija.

dentalna asistentica

Martina Rajič naša je dentalna asistentica koju ćete upoznati odmah na početku vaše terapije i koja će vas smireno i s osmijehom voditi kroz cijeli proces.

dent. teh.

Ružica Mikulić rođena je 11. travnja 1960. u Brčkom. Završila je Zdravstveno učilište u Rijeci, smjer zubni tehničar. Nakon završetka srednje škole radi u Poreču kao zubni asistent u ordinaciji dentalne medicine, nakon čega se vraća u Brčko i radi također kao zubni asistent. Zatim dobiva radno mjesto zubnog tehničara u Domu zdravlja u Brčkom. Zbog posljedica rata dolazi u Zagreb i 1996. otvara samostalni laboratorij koji djeluje još i danas.

DMD

Ana Bušić rođena je 11. siječnja 1995. u Zagrebu. Završila je prirodoslovno – matematički smjer Treće gimnazije u Zagrebu 2013. godine. Iste godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija asistirala je u stomatološkim ordinacijama u Zagrebu.

DMD

Mihaela Kobale rođena je 15.7.1994. g. u Rijeci. Opću gimnaziju Ambroza Haračića u Malom Lošinju završila je 2013. godine nakon čega upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Bila je članica hrvatske karate reprezentacije s kojom je ostvarila mnoge značajne rezultate. Dvije je godine bila voditeljica Studentske sekcije za ortodonciju i sudjelovala je na 3. Simpoziju studenata dentalne medicine kao organizator i predavač. U studentskom projektu Dentakl bila je organizator i izvođač te je sudjelovala u izradi nastavnih tekstova u časopisu studenata stomatologije Sonda. Objavila je rad u časopisu Acta stomatologica Croatica. Dobila je Rektorovu nagradu u kategoriji nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici u biomedicini i zdravstvu. Bila je stipendistica grada Malog Lošinja. Tijekom studija asistirala je u privatnim ordinacijiama u Zagrebu i Malom Lošinju.

DMD

Valentina Petrović, rođ. Mikulić, rođena je 12.06.1985. u Brčkom, Bosna i Hercegovina. Završava XV. Gimnaziju u Zagrebu, popularni MIOC, 2003. godine te iste godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 2008. godine dobiva s kolegicom Renatom Spajić Rektorovu nagradu za znanstveni rad "Radiološka evaluacija zahvaćenih furkacija" iz područja parodontologije.

Fakultet završava 2010.godine i iste godine započinje sa stažiranjem u Domu zdravlja Centar nakon kojeg polaže državni ispit 2011. godine. Nakon staža radi u ukupno 11 ordinacija do 2013. kada otvara privatnu praksu u kojoj radi još i danas. Od 15.07.2019. na specijalizaciji je iz oralne kirurgije u KB Dubrava.

Konstantno se educira u područjima oralne kirurgije, dentalne protetike i estetske medicine (dermalni fileri). Također pohađa edukacije i radionice u području osobnog razvoja.

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

dr.valentinapetrovic@gmail.com
Nazovite nas