The Team

asistentica

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

asistentica

Ivana Briješki rođena je 1987. godine u Topuskom. Završila je srednju školu smjer Fizioterapeutski tehničar. Dugogodišnje iskustvo u poslovima dentalnog asistenta, članica je Hrvatske komore dentalne medicine.

asistentica

Branka Barišić rođena je 1997. godine. Završila je prekvalifikaciju za dentalnog asistenta 2020. godine na učilištu Medical. Radno iskustvo stekla je u poznatim poliklinikama.

DMD

Marijana Matijević rođena je 1990. godine u Zagrebu. Nakon završene opće gimnazije u Ivanić gradu upisuje Studij stomatologije pri Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci 2008. godine, te diplomira 2013. godine. Njeno područje rada je protetika i implantoprotetika. 2021. godine upisuje magisterij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu smjer Dentalna implantologija.

DMD

Lucija Patrun rođena je 1995. godine u Zagrebu. Nakon završetka opće gimnazije i osnovne glazbene škole, upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Tijekom studija volontirala je na Zavodu za dječju i preventivnu stomatologiju, te je asistirala u privatnoj ordinaciji u Zagrebu.

mag. ing. agr.

Josipa Mikulić Pilko rođena 1994. godine u Zagrebu. Godine 2013. završava Križanićevu XVI. jezičnu gimnaziju u Zagrebu. Iste godine upisuje studij Hortikulture na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Studij završava 2019. godine gdje stječe akademski naziv magistrice inžinjerke agronomije.

Radila je u ordinaciji od samih početaka gdje je sve do sada pratila rast i razvoj obiteljskog posla. Sada je preuzela administrativni dio vođenja ordinacije dentalne medicine i zubotehničkog laboratorija.

dent. teh.

Katarina Klindić rođena je 1987. godine u Zagrebu. Završila je Zdrastveno učilište u Zagrebu 2006. godine smjer dentalni tehničar. Nakon završetka srednje škole radila je u nekim od vodećih dentalnih laboratorija. Od 2022. godine stalni je član našeg tima. Kontinuirano se usavršava na raznim tečajevima i kongresima, neprestano unapređujući svoje znanje i vještine u izradi protetskih radova. Specijalizirana je za visokoestetske radove kao što su krunice, ljuskice i smile design.

dent. teh.

Ružica Mikulić rođena je 1960. godine u Brčkom. Završila je Zdravstveno učilište u Rijeci, smjer zubni tehničar. Nakon završetka srednje škole radi u Poreču kao zubni asistent u ordinaciji dentalne medicine, nakon čega se vraća u Brčko i radi također kao zubni asistent. Zatim dobiva radno mjesto zubnog tehničara u Domu zdravlja u Brčkom. Zbog posljedica rata dolazi u Zagreb i 1996. otvara samostalni laboratorij koji djeluje još i danas.

dent. teh.

Sarah Poslončec dentalna je tehničarka s 15 godina iskustva u struci. Znanje i iskustvo stjecala je u nekim od najboljih hrvatskih dentalnih laboratorija, a našem timu pridružila se 2021. godine. Specijalizirana je za rad na CAD/CAM tehnologijama i implantološkim sustavima te se u navedenim disciplinama kontinuirano usavršava seminarima, stručnim radionicama, literaturom i tečajevima, a posebice svakodnevim iskustvom u praksi.

DMD

Valentina Petrović, rođ. Mikulić, rođena je 1985. godine u Brčkom, Bosna i Hercegovina. Završava XV. Gimnaziju u Zagrebu, popularni MIOC, 2003. godine te iste godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 2008. godine dobiva s kolegicom Renatom Spajić Rektorovu nagradu za znanstveni rad "Radiološka evaluacija zahvaćenih furkacija" iz područja parodontologije.

Fakultet završava 2010.godine i iste godine započinje sa stažiranjem u Domu zdravlja Centar nakon kojeg polaže državni ispit 2011. godine. Nakon staža radi u ukupno 11 ordinacija do 2013. kada otvara privatnu praksu u kojoj radi još i danas. Od 15.07.2019. na specijalizaciji je iz oralne kirurgije u KB Dubrava.

Konstantno se educira u područjima oralne kirurgije, dentalne protetike i estetske medicine (dermalni fileri). Također pohađa edukacije i radionice u području osobnog razvoja.

Prelčeva 53

10360 Sesvete

091 2009 099

Nazovite nas

Radno vrijeme

Po dogovoru

Pošaljite nam upit

ordinacijasesvete@gmail.com
Nazovite nas